Clădirea Palatului Administrativ din Botoșani va fi reabilitată și pe interior. Proiectul presupune relocarea activității Institutiei Prefectului cât și a Consiliului Județean

Clădirea Palatului Administrativ din Botoșani va fi reabilitată și pe interior. Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a avut o întâlnire de lucru cu secretarul de stat Aneta Matei, cu care a discutat despre finanțarea unui proiect privind renovarea pe interior a clădirii în care își desfășoară activitatea Instituția Prefectului și Consiliul Județean.

”Începutul de an vine cu proiecte mari și, totodată, cu provocări. Unul dintre aceste proiecte prevede renovarea integrală pe interior, respectiv eficientizarea energetică a Palatului Administrativ, proiect care presupune relocarea activității Institutiei Prefectului cât și a Consiliului Județean Botoșani pentru o perioadă de până la 24 de luni. Am discutat toate detaliile despre proiect, finanțare și fonduri necesare relocării. Vreau să-i mulțumesc doamnei secretar de stat pentru profesionalismul cu care a abordat toate temele discutate și pentru soluțiile imediate oferite la problemele și nevoile noastre, a declarat Sorin Cornilă.

La sfârșitul anului 2023, au fost finalizate și lucrările de reabilitare a fațadei clădirii Palatului Administrativ. Lucrările au vizat reparații curente determinate de uzură a tencuielilor exterioare, respectiv treptele și podestele clădirii Palatului Administrativ. Valoarea investiției s-a ridicat la 2.143.706 lei.

Acțiunea Blocada, la Botoșani: Permise reținute, peste 100 de amenzi și patru tineri arestați preventiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *