Două instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs

Două instituții publice din Botoșani fac angajări. Școala Gimnazială „Gheorghe Popovici” Lozna angajează șofer. Condiţii specifice de participare la concurs: studii medii, atestate cu diplomă de bacalaureat; vechime nu este necesară; disponibilitate la un program flexibil în funcție de nevoile unității școlare; permis de conducere categoria D, D1; atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR în termen de valabilitate.

Dosarele de concurs se depun până pe 23 ianuarie, proba scrisă are loc pe 1 februarie, proba practică pe 5 februarie iar interviul pe 7 februarie.

Primăria comunei Leorda, cu sediul în localitatea Leorda organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție vacant de muncitor calificat-tractorist în cadrul compartimentului „Drumuri”.

Condiții specifice:  studii – liceu sau școală profesională, vechime – 5 ani vechime în specialitate mecanic agricol, permis de conducere categoria B și TR.

Probele stabilite pentru concurs sunt proba scrisă și interviul, ambele desfășurându-se la sediul primăriei, astfel: – proba scrisă: 30.01.2024  și
interviu: în termen de 4 zile de la data susţinerii probei scrise şi practice.

Tragedie! Un bărbat din Botoșani, tatăl a cinci copii, a fost găsit mort într-o casă în Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *