Un spital din Botoșani face angajări. Patru posturi a scos la concurs

Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoșani a scos la concurs patru posturi spre a fi ocupate, Unitatea spitalicească caută să angajeze doi bucătari în cadrul Blocului alimentar, cu un program de 8 ore pe zi, în II ture, pe perioadă nedeterminată.

Condițiile specifice necesare pentru ocuparea posturilor sunt: absolvirea a minim 10 clase și certificat de bucătar/absolvirea școlii profesionale de profil sau a unui curs de perfecționare pentru ocupația de bucătar la o instituție acreditată.

Concursul se va desfășura conform calendarului: depunere dosare: până pe data de 19.01.2024, proba scrisă are loc pe 29 ianuarie iar proba practică pe 1 februarie. Interviul este programat pe 6 februarie.

Spitalul mai organizează concurs pentru încadrarea pe postul vacant de execuție-îngrijitoare din cadrul Farmaciei. Condițiile specifice necesare pentru ocuparea postului sunt: studii-școală generală, vechime- nu se solicită. Dosarele de concurs se depun până pe 19 ianuarie, proba scrisă are loc pe 31 ianuarie, interviul pe 5 februarie.

De asemenea, se mai caută muncitor calificat-spălătoreasă din cadrul Spălătoriei. Condițiile specifice necesare pentru ocuparea posturilor sunt: studii-școală generală, vechime- nu se solicită. Dosarele de concurs se depun până pe 19 ianuarie, proba scrisă are loc pe 30 ianuarie iar interviul pe 2 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *