Elicopterul SMURD chemat, astăzi, la Botoșani, pentru un bărbat în stare gravă

Un botoșănean în stare gravă a fost preluat, sâmbătă dimineață, de un elicopter SMURD. Aeronava a aterizat pe heliportul din municipiul Botoșani, unde bărbatul a fost dus de cadrele medicale.

Botoșăneanul, în vârstă de 77 de ani, cu afecțiuni cardiace, a fost transportat la o clinică de specialitate din Iași.  Pompierii botoșăneni au intervenit pentru a asigura măsurile la aterizarea și decolarea elicopterului SMURD.

FOTO & VIDEO! Slujbe de Bobotează în bisericile și mănăstirile din Botoșani. Mii de credincioși au luat apă sfințită

Botoșănean rănit într-un accident produs de o șoferiță de 23 de ani

Un botoșănean a fost rănit și a ajuns la spital în urma accidentului care a avut loc vineri dimineață pe raza localității sucevene Adâncata. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Dorohoi, care se afla la volanul unui autoturism Peugeot.

La un moment dat, o tânără de 23 de ani, din Hănțești, care circula cu un Volvo spre Suceava, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens și s-a izbit în mașina botoșăneanului. Atât el, cât și șoferița au ajuns la spital.

„Intervin pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava. Un echipaj SMURD, care se intorcea de la un caz medical, a oprit la fata locului si a acordat primul ajutor medical ranitilor, pana ce au sosit fortele trimise la misiune. Echipajul SMURD a predat victimele colegilor de la Serviciul de Ambulanta Judetean. Cei doi raniti sunt constienti si cooperanti, si vor fi transportati la Unitatea de Primiri Urgente Suceava”, precizau reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *