Şcoală de la periferia municipiului Botoşani reabilitată cu 6,2 milioane de lei

O şcoală de la periferia municipiului Botoşani va fi reabilitată cu 6,2 milioane de lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este vorba de Şcoala Gimnazială nr. 2, care va intra într-un program de reabilitare energetică. Primăria Botoşani a lansat, săptămâna trecută, licitaţia pentru desemnarea constructorului.

Municipiul Botoșani a semnat cu Autoritatea de Management Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Contractul de finanțare nerambursabilă nr. 10397/26.01.2023, iar beneficiar este Școala Gimnazială nr. 2 Botoșani, derulat prin PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Investiția presupune realizarea de lucrări de eficiență energetică la Școala Gimnazială nr. 2 Botoșani, proprietatea Consiliului Local Botoșani și aflat în administrarea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, în vederea realizarii masurilor de eficienta energetica și constă în reabilitarea clădirilor aferente școlii, respectiv: – Corpul C1 – corp clădire învățământ în suprafața construită la sol de 917,0 mp, regim de înălțime tronson A( P+1E), tronson B (D+P+2E) – Corpul C3 – sala de sport în suprafața construită la sol de 450,0 mp, regim de înălțime P+ E parțial – Ac existentă = 1367,00 mp – Acd existentă = 3182,52 mp – H max = 13,75 m.

Cladirile care fac obiectul investiției sunt situate pe strada Parcul Tineretului nr.9, municipiul Botosani, județul Botosani și fac parte din cladiri publice.

Valoarea estimata in suma de 6.223.866,18 lei fara TVA.

Încă o școală din municipiul Botoșani va intra în reabilitare. Investiție de peste 5 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *