Cornel Șfaițer, dorit de un mare club din România. Este considerat unul dintre cei mai buni președinți

Președintele Poli Iași, botoșăneanul Cornel Șfaițer, este dorit de un mare club din România. Președintele Universității Craiova, Mihai Rotaru, vrea să renunțe la acțiunile pe care le are la club și să se retragă în viitorul apropiat și consideră că Șfaițer ar fi o alegere bun pentru șefia clubului.

”Veți ieși de tot de la Universitatea Craiova?”, a fost întrebarea primită de finanțatorul oltenilor, care a anunțat că mai poate sprijini financiar Universitatea Craiova, până când vor exista investitori interesați să ducă echipa la nivelul următor.

Mihai Rotaru va primi forțe proaspete la Universitatea Craiova din partea unor oameni de afaceri turci care și-au exprimat intenția de a investi la formația din Bănie. Potrivit ProSport, milionarii turci care au afaceri în Bănie își doresc să achiziționeze o parte din acțiunile clubului, dar nu vor să se implice în luarea deciziilor de la echipă, insistând ca Mihai Rotaru să rămână la conducere și să fie cel care decide tot ce ține de administrarea echipei și a clubului.

„Suntem pe drumul cel bun în ceea ce înseamnă atragerea de finanțare. Stăm bine în acest moment. Voi rămâne întotdeauna să susțin echipa, dar minoritar, asta e sută la sută. Îmi doresc să ajung la zece la sută. În acel moment, deciziile vor fi luate de președintele clubului. Dani Coman, Șfaițer, Răzvan Raț poate ajunge un președinte bun”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Cei mai performanți fermieri din Botoșani, premiați la Balul Fermierilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *