Au dat de necaz chiar de la începutul anului! Trei șoferi cercetați de polițiști după ce au fost prinși băuți la volan, pe drumurile din Botoșani

Trei șoferi au dat de necaz chiar de la începutul anului. Aceștia sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volan deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Marți, 2 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 282, din comuna Trușești, un autoturism, condus de un tânăr, de 34 de ani, din aceeași localitate. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism, condus de un bărbat, de 69 de ani, de cetățenie turcă. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, miercuri, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe DJ 282, un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din comuna Hlipiceni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toți trei sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *