O tânără de 19 ani, din Botoșani, dispărută din prima zi a anului. Alina este căutată de întreaga familie

O tânără în vârstă de 19 ani, care este născută în județul Botoșani, a dispărut din prima zi a anului 2024. Este vorba de Alina Mihaela Nanuti, care este căutată de întreaga familie, dar și de Poliție.

Familia Alinei locuiește acum în județul Gorj, iar marți a alertat Poliția că fata nu a mai revenit acasă.

„In data de 1 ianuarie 2024, in jurul orei 23:10, numita Nanuti Alina Mihaela, in varsta de 19 ani din comuna Plopsoru, judetul Gorj, a plecat in mod voluntar de pe raza localitatii de domiciliu si pana in prezent nu a mai revenit”, susține Poliția.

Fata are următoarele semnalmente: înălțimea 1,60 m., constitutie atletică, greutatea de aproximativ 50 kg., fata ovala, constitutie atletica, ochi caprui, par saten, lung, avand doua suvite blonde in fata. La momentul plecarii voluntare, Alina purta o geaca de culoare albastru, pantaloni din piele de culoare negru, iar in picioare purta adidasi de culoare alb – albastru.

Persoanele care pot oferi detalii despre fată sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cel mai apropiat echipaj de poliție.

Cât de strâmbă este legea! Cum s-a ajuns ca o mamă din Botoșani, care și-a părăsit și ignorat fiica, să primească 50.000 de euro după moartea acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *