Ramona, tânăra din Botoșani, care a renunțat la lumea modei pentru a deveni agent imobiliar pentru Dubai

O tânără de 38 de ani din Botoșani, care a lucrat ca model profesionist în Grecia, considerată de presa din străinătate una dintre cele mai frumoase fete după ce a participat la reality show-ul Big Brother, s-a reorientat în carieră. Este vorba despre Ramona Moroșanu, o  brunetă cu un fizic de invidiat și un zâmbet fermecător, care a fost și modelul Voronskaya pentru promovarea băuturilor. Ramona a apărut în clipuri muzicale, reviste de modă, dar și pe diferite podiumuri. Acum, ea lucrează ca agent imobiliar pentru Dubai.

Presa din Grecia scria despre botoșăneanca noastră că este o femeie impresionantă, cu tatuaje și mai impresionante care îi împodobesc trupul. Fosta concurentă Big Brother a reușit să încânte din prima clipă publicul de televiziune.  Tânăra și-a făcut tatuajele pentru a acoperi urmele unui accident de mașină grav pe care l-a avut  acum 9 ani, dar rezultatul o face cu adevărat să arate impresionantă.

Potrivit koolnews.gr, Ramona a reușit să câștige câteva mii de urmăritori pe rețelele de socializare, a studiat istoria artei, dar în Grecia a fost implicată și în machiaj și estetică.  În ultimul timp a făcut un nou pas profesional, lucrând ca agent imobiliar pentru Dubai. În cadrul proiectului, lansează proprietăți impresionante în Emirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *