FOTO Tânăr din Botoșani prins cu cinci pungi cu droguri în mașină. Va face Revelionul în arest

Un tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, a fost prins de polițiști cu cinci pungi cu droguri în mașină. Este vorba despre un tânăr din comuna Coțușca, care a fost oprit în trafic de oamenii legii pe strada Marchian, din municipiul Botoșani.

Întrucât tânărul avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. Ulterior, botoșăneanul a fost condus dus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Mai mult decât atât, în urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, au fost identificate cinci pungi, în care se afla o substanță vegetală, asemănătoare canabisului, în cantitate de 250 de grame.

Ulterior, cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, față de tânăr fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și deținere ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept.

În această seară, tânărul va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO O familie din Botoșani, terorizată zi și noapte. „Mi-a zis că îmi taie capul cu toporul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *