Au terminat anul prost! Dosare penale pentru doi tineri din Botoșani după ce au fost opriți în trafic de polițiști

Au terminat anul prost! Dosare penale pentru doi tineri din Botoșani după ce au fost opriți în trafic de polițiști și le-au fost verificate mașinile.

Sâmbătă, 30 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din orașul Flămânzi.

În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 50 de articole pirotehnice deținute fără drept.

De asemenea, polițiștii Biroului de Ordine Publică Botoșani au oprit pentru control, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Botoșani. În urma verificărilor efectuate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 20 de articole pirotehnice deținute fără drept.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de orice operațiune cu articole pirotehnice desfășurate fără drept, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *