Instanța a decis insolvența a încă două firme din județul Botoșani. Au fost numiți și lichidatorii

Tribunalul Botoșani a decis, în această săptămână, insolvența a încă două firme din județul Botoșani. Este vorba de societățile comerciale Stuco Nova Edil SRL și Livio-Forest SRL, pentru care a numit li lichidatori.

În cazul Stuco Nova Edil SRL a fost deschisă procedura generală de insolvenţă, la cererea administratorului Cosmin Iulian Popovici, și numirea ca lichidator a Cabinetului Individual de Insolvență Ioniceanu Mihaela.

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de debitorul STUCO NOVA EDIL S.R.L., prin administrator Popovici Cosmin-Iulian . În temeiul art. 71 alin. 1 teza I din Legea 85/2014, Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă a debitorului STUCO NOVA EDIL SRL Botoşani. În temeiul art. 73 rap. la art. 45 lit. d) teza a II -a din Legea 85/2014, Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe CII Ioniceanu Mihaela, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu provizoriu de 2.500 lei.

Despre aceeași firmă: O firmă de construcții din Botoșani, care avea zeci de angajați, și-a cerut in insolvență

În cazul celei de-a doua firme, Livio-Forest SRL a fost luată decizia de deschidere a procedurii simplificate de insolvenţă, cu intrarea în faliment. Măsura a fost luată, de asemenea, la cererea administratorului firmei, Liviu Constantin Chirilă.

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de debitorul SC LIVIO-FOREST SRL, prin administrator Chirilă Liviu Constantin. În temeiul art. 71 alin. 1 teza II rap. la art. 145 alin. 1 lit. A pct. b) din Legea 85/2014, Dispune deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă, cu intrarea în faliment a debitoarei SC LIVIO-FOREST SRL. În temeiul art. 73 rap. la art. 45 lit. d) teza a I -a din Legea 85/2014, Desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe Cabinet individual de insolvenţă Humelnicu Augustin Daniel, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege, cu un onorariu provizoriu de 2.500 lei. 

Despre aceeași firmă: Insolvență după insolvență! Administratorul unei firme din Botoșani a cerut declanșarea procedurii insolvenței

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *