Copilul căzut de pe scheletul fostei fabrici de pâine din Dorohoi, în comă. Ce diagnostic i-au pus medicii!

Copilul de zece ani care a căzut, vineri, de pe scheletul fostei fabrici de pâine din Dorohoi a fost dus, în comă, cu elicopterul SMURD la Iași. Potrivit coordonatorului UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, micuțul ar fi căzut cu spatele pe beton, suferind un traumatism cranio-cerebral sever cu plagă occipitală, având la prima evaluare scorul 5 pe Scala de comă Glasgow, echivalentul comei de grad III, .

Din acest motiv, botoșăneanul a fost intubat și ventilat mecanic, având și o suspiciune de abdomen acut chirurgical. El a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalui Clinic de Copiii „Sfânta Maria” Maria din Iași.

Copilul se juca pe scheletul din beton al fostei fabrici din Dorohoi, iar după ce a căzut a rămas inconștient până la sosirea echipelor de salvare. El a fost dus la Spitalul Municipal Dorohoi, iar de la Dorohoi a fost transportat cu elicopterul la Iași.

BMW-ul care a luat foc într-o parcare din Parcul Tineretului aparține unei angajate a Spitalului Județean Botoșani implicată în scandalul de corupție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *