După trei luni la FC Botoșani, fotbalistul nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume: ”A fost o debandadă”

Carlo Casap (25 de ani), mijlocașul celor de la FC Botoșani, a spus lucrurilor pe nume despre formația din Moldova, la trei luni de la sosirea sa la club.

Carlo Casap a ajuns la ”lanterna roșie” a SuperLigii în septembrie, liber de contract, după despărțirea de Farul, potrivit digisport

Carlo Casap și-ar dori să plece de la FC Botoșani: ”A fost o debandadă”

Carlo Casap a spus că le-a transmis celor din conducerea clubului FC Botoșani ce-și dorește în perioada următoare. Acesta ia în calcul și plecarea de la club.

Am vorbit cu domnul președinte. Și înainte de ultima etapă. I-am transmis acest lucru. Vreau să ne punem la masă să discutăm situația mea. Am vorbit de sărbători, ne-am urat ”Sărbători fericite!” și l-am întrebat ce planuri au cu mine că iau în calcul și să plec sau să schimb echipa.

Eu îmi doresc să joc și să fiu într-un rol important într-o echipă. S-a înțeles greșit, nu știu ce s-a întâmplat în perioada asta. Cine a comandat, cine n-a comandat la echipă. A fost o debandadă.

Eu am fost apt, pregătit 100% în toate momentele, dar nu s-a apelat la mine. Eu nu prea am jucat. Au fost momente în care nu știam cine e antrenor. După aceea, ba vine, ba nu vine nimeni. A fost dificil. Nici noi (n.r. jucătorii) nu știam cum să reacționăm în unele momente”, a spus Carlo Casap, pentru iamsport.ro.

  • 11 meciuri a bifat Carlo Casap la FC Botoșani
  • Un gol a reușit Carlo Casap pentru FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *