FOTO Maşina răsturnată în urma accidentului de la Zăiceşti aparţine unei primării din Botoşani. Are daună totală

Maşina răsturnată în urma accidentului de vineri dimineaţă de la Zăiceşti aparţine unei primării din judeţul Botoşani. Autoturismul Dacia Duster, care s-a ales cu o daună totală, aparţine Primăriei comunei Cristeşti.

Şoferul se îndrepta spre Trezorerie, iar în pădure de la Zăiceşti, înainte de a ajunge în municipiul Botoşani, a fost lovit de un Opel al cărui şofer, un bărbat de 75 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens. În urma impactului, Duster-ul s-a răsturnat pe marginea drumului, fiind distrus complet.

Din accident au rezultat două victime, din cele două autoturisme implicate.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că cele trei persoane aflate în mașinile implicate în eveniment erau ieșite din interior. Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 75 ani, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La spital a ajuns și pasagerul din cea de-a doua mașină.

FOTO Accident la Botoşani! O maşină s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe drumul european E58

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *