Marius Șumudică a dat verdictul după ce Bogdan Andone a semnat cu FC Botoșani: ”O să vedeți”

Foto ProSport

Bogdan Andone (48 de ani) este noul antrenor al celor de la FC Botoșani. Cu 12 puncte obținute în 21 de meciuri, Botoșani trebuie să se întărească serios în pauza de iarnă pentru a se salva de la retrogradare, iar Valeriu Iftime a început schimbarea de pe banca tehnică, prin numirea lui Bogdan Andone.

Marius Șumudică, după ce Bogdan Andone s-a înțeles cu FC Botoșani: ”Cred că merita mult mai mult

Andone e fostul secund al lui Marius Șumudică, iar actualul tehnician de la Gaziantep e convins că gruparea moldoveană a dat lovitura cu instalarea antrenorului în vârstă de 48 de ani.

”Șumi” consideră că FC Botoșani nu va retrograda direct cu Bogdan Andone la cârmă.

Îl cunosc foarte bine pe Bogdan. Cred că merita mult mai mult în momentul de față, dar asta înseamnă că-și dorește să reintre în circuit. El a mai avut două oferte din Cipru. Este cunoscut și respectat. A fost la FCSB pentru o perioadă scurtă de timp, după care a anunțat că nu mai vrea să continue.

E un antrenor foarte bun, mi-a fost secund. Știu cum lucrează, sunt ferm convins că FC Botoșani a ales o variantă bună. Am vorbit cu el, i-am spus că nu are ce să piardă și în astfel de momente își demonstrează valoarea. Nu e nimic de speriat, mai ales că punctele se înjumătățesc.

O să fie greu să câștige cineva la Botoșani, eu îl cunosc pe Bogdan, o să vedeți. Va face puncte acasă! Au șanse! Nu pot să spun că va scăpa echipa de la retrogradare, dar șanse sunt. Probabil va fi ultimul antrenor de la Botoșani, el nu pleacă de acolo până nu se încheie acest campionat. Eu cred că va ajunge la baraj!”, a spus Șumudică, la emisiunea Liga Digisport.

În cariera sa, Andone le-a mai pregătit pe FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari, Poli Timișoara și Apollon Limassol, de care s-a despărțit în vară, potrivit Digisport

 

Acuzații grave la adresa unor cadre medicale de la un spital din Botoșani, după ce un bărbat a ajuns de Crăciun la Urgențe: „Nu ai putut să iei un antinevralgic și să stai acasă?”. Botoșăneanul suferise un AVC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *