Deputatul Cristian Achiței: Vă urez sărbători fericite și haideți să spunem cu toții, din toată inima, „Iubesc județul Botoșani!”

Dragii mei botoșăneni,
Ne mai desparte puțin de finalul unui an, 2023, care ne-a adus unele provocări, cărora a trebuit să le facem față, dar și numeroase satisfacții.
Sunt deosebit de bucuros de progresele majore înregistrate în acest an în ceea ce privește infrastructura rutieră botoșăneană. Proiecte importante pentru noi toți, pe care le-am inițiat și le-am susținut de-a lungul timpului, onorând astfel toate angajamentele pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră, au devenit realitate!
Putem circula deja în condiții de nivel european pe Drumul Național Botoșani-Ștefănești, ca și pe cei peste 100 de kilometri ai Drumului Strategic, în timp ce modernizarea Drumului Național Botoșani-Tg. Frumos se apropie, de asemenea, de finalizare.
Ne așteaptă un an 2024 în care vom continua, împreună, să facem ca noi investiții pentru Botoșani să devină realitate!
Dragii mei, cu ocazia sărbătorilor de iarnă vă doresc tuturor să fiți sănătoși, fericiți și să vă bucurați de farmecul acestor zile alături de cei dragi!
Vă urez sărbători fericite și haideți să spunem cu toții, din toată inima, „Iubesc județul Botoșani!”.
La mulți ani, botoșăneni!

Cu deosebit respect, al dumneavoastră,
Senator ing. Cristian Achiței

One thought on “Deputatul Cristian Achiței: Vă urez sărbători fericite și haideți să spunem cu toții, din toată inima, „Iubesc județul Botoșani!”

  1. Eu am sa fiu sincer iubesc banii judetului Botosani. Dupa ce-i iau ii cheltuiesc in Elvetia, in insule, peste tot unde-i frumos si cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *