Trei tineri au fost reținuți după un scandal monstru făcut într-un local dintr-o comună din Botoșani

scandal in bar, stiri, botosani, politie
foto arhiva

Trei tineri au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și distrugere. La data de 27 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a trei persoane, cu vârstele cuprinse între 29 și 35 de ani, din comuna Pomârla, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în timp ce se aflau în incinta unui local public, din comuna Șendriceni, ar fi agresat alte trei persoane, provocându-le leziuni fizice. De asemenea, în același context au distrus bunuri din incinta localului și au tulburat ordinea și liniștea publică provocând indignarea persoanelor prezente.

Cei trei tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *