Ea este Ana-Maria, copila de patru anișori, dintr-un sat din Botoșani, care știe să se bucure pentru o bomboană. „Mi-a ieșit în cale cu cățelușul ei, în papuci de casă și pantaloni de vară”

În timp ce alți copii s-au bucurat de cadouri impresionante de Crăciun, de haine luxoase, jucării scumpe, hadgeturi și altele, pentru Ana-Maria, o fetiță de patru anișori dintr-un sat din Botoșani, bomboanele sunt cea mai mare bucurie.

Nu prea are hăinuțe și mama abia are ce le pune pe masă ei și surorilor sale, dar cu toate acestea, micuța curajoasă găsește bucurie în jurul ei. Adoră să se plimbe cu cățelușul său, care îi este și cel mai bun prieten. Salută respectuos când întâlnește pe cineva cunoscut și este foarte sfătoasă, așa, pe limba ei dulce, încâlcită.

Polițista de frontieră Simona Elena Suhan a întâlnit-o chiar într-una din zilele de Crăciun, într-un sat de la 20 kilometri de Dorohoi.

„Mi-a ieșit în cale cu cățelușul ei, în papuci de casă și cu pantaloni de vară deasupra, în lipsa hainelor groase și mi-a zis că nu are papucei și hăinuțe asa pe limba ei. M-a recunoscut după mașina noastră și știa că doamna Simona îi va da „boboane”. ”, a povestit Simona.

I-a oferit papucei noi, de iarnă, primiți din donațiile oamenile cu suflet mare, bomboane, cozonaci și i-a promis că se va întoarce la ea, spre bucuria copilei. Cei care vor să îi ofere hăinuțe, jucării Ana-Mariei, pot lua legătura cu Asociatia Umanitara Simona Elena si Voluntarii, tel. 0757139794.

„I-am promis fetitei că mă voi întoarce cu mai multe, iar mama ei nu ne-a cerut decât câteva alimente și ceva de invelit, mai având două fete mai mai de 12 ani și 16 ani, care poarta mărimea S la hăinuțe, și 36 și 37 la încălțăminte, dar și o nepotică de 2 ani, care are nevoie de hăinuțe și scutece mărimea 6”, spune Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *