Zeci de amenzi date de jandarmii botoșăneni, în minivacanța de Crăciun. Cele mai multe sancțiuni, pentru scandal

În perioada minivacanței de Crăciun, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza județului, în special în zonele aglomerate.

Jandarmii au executat zilnic misiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravenţională, în mod independent, precum şi în sistem integrat, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în perioada 23-26 decembrie nu au fost înregistrate incindente majore, totuși au fost aplicate aproximativ 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12000 de lei, în special pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice constatate pe timpul misiunilor executate independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni.

De asemenea, jandarmii au intervenit, împreună cu efectivele de poliție, la 19 solicitări ale cetățenilor făcute prin apel la numărul unic de urgență 112, fiind luate măsuri legale ce s-au impus, potrivit competențelor. Finalul de an va fi încărcat pentru jandarmi, care vor asigura ordinea și siguranța publică la manifestările tradiționale specifice perioadei, împreună cu partenerii instituționali, arată IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *