Două importante școli din Botoșani vor fi reabilitate. Investițiile se ridică la aproape 4 milioane de euro. Ce firmă va executa lucrările

Două importante școli din municipiul Botoșani vor fi reabilitate, iar investițiile se ridică la aproape patru milioane de euro. Este vorba de Școala 10 și de Școala 7, care vor intra într-un proces de reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice a clădirilor celor două unități de învățământ.

Finanțarea pentru cele două școli a fost obținută de municipalitate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pe componenta „Valul Renovării”, respectiv schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice.

La Școala 10, vor fi supuse reabilitării cele două corpuri de clădire care asigură spații de învățământ (un corp cu suprafața construită la sol de 802,96 mp, care are parter și două etaje, și un corp de 411,97 mp, doar cu parter), dar și sala de sport (de 516 mp). În același timp,  la Școala 7 va fi reabilitată clădirea principală, care include sălile de curs (cu suprafața construită la sol de 1.127,02 mp, cu parter și două etaje) precum și sala de sport (de 311,88 mp).

În urma licitației organizată de Primăria Botoșani, firma care va executa lucrările de reabilitare a celor două școli a fost desemnată Cornell’s Floor SRL. Aceasta va încasa 9,22 milioane de lei pentru Școala 7 și 8,7 milioane de lei pentru Școala 10.

Cea mai lungă călătorie cu trenul din România pleacă de la Botoșani. Durează 18 ore!

One thought on “Două importante școli din Botoșani vor fi reabilitate. Investițiile se ridică la aproape 4 milioane de euro. Ce firmă va executa lucrările

  1. Valul renovarii, valul comisioanelor. Firma aceasta are cele mai multe lucrari dar de calitate slaba majoriotatea. Primarii o cauta pentru ca exista un secret. Comisioanele oferite cele mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *