Două accidente rutiere cu trei victime, în județul Botoșani, în a doua zi de Crăciun. Unul din șoferi a fugit de la locul faptei

Două accidente rutiere soldate cu trei victime, rănite ușor, au avut loc, în a doua zi de Crăciun, în județul Botoșani.  Acestea s-au petrecut în municipiul Botoșani și localitatea Hlipiceni.

Victimele se deplasau sau se aflau, în calitate de pietoni, pe partea carosabilă, împrejurare în care au fost acroșate de autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers.

”În unul dintre cazuri, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat în scurt timp de polițiști. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările continuă în ambele cazuri pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale față de persoanele implicate.

”Carmangeria familiei tale”, deschisă la Botoșani, aduce pe mesele clienților produse 100% naturale. Carnea provine din fermele locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *