Valeriu Iftime schimbă antrenorul la FC Botoșani: „În două zile îl anunțăm! Vă garantez că, împreună cu asociații mei, caut cele mai bune soluții”

Foto: Sport Pictures

FC Botoșani este ultima clasată din Liga 1 la finalul anului 2023, însă Valeriu Iftime anunță că va face tot ce este posibil pentru a salva echipa de la retrogradare. În primele 21 de etape, FC Botoșani a obținut o singură victorie, chiar în ultima rundă, pe terenul celor de la Oțelul Galați, scor 2-0. Moldovenii sunt pe locul 16, ultimul, cu doar 12 puncte, la 11 lungimi în spatele poziției a 14-a, care duce la baraj.

Valeriu Iftime schimbă antrenorul la FC Botoșani: „În două zile îl anunțăm!”

Valeriu Iftime anunță că nu cedează, iar în scurt timp va numi un nou antrenor și va realiza câteva transferuri în fereastra de mercato din această iarnă. În ultima parte a acestui an, FC Botoșani a fost pregătită de cuplul Mihai Ciobanu (antrenor cu licență Pro) – Andrei Patache (ex-fundașul moldovenilor, retras în 2023).

„Vă urez tuturor Crăciun fericit, inimă bună și gând curat!

Vă urez de asemenea și mă rog să fim mai iubitori, mai iertători, mai milostivi și să nădăjduim că împreună putem construi o lume cel puțin la fel de bună precum cea în care trăim, dacă nu mai bună!

Pentru cei care iubesc și care prețuiesc FC Botoșani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-ați trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să știți că țin cont de tot ceea ce îmi spuneți. Caut acum și sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l și anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri de fotbaliști și vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Să fiți convinși că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranță, avem argumente și avem toate instrumentele necesare pentru a lupta și pentru a face fotbal la Botoșani! Nu doar așa, ca să respectăm competiția, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoșani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat!

Vă garantez că, împreună cu asociații mei, caut cele mai bune soluții și sper din toată inima că le voi și găsi!

Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm și sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie!

Vă spun din nou Crăciun fericit, inimă bună și gând curat!”, este mesajul transmis de Valeriu Iftime, pe pagina sa de Facebook.

Vasile Miriuță, favorit să preia FC Botoșani

Recent, Valeriu Iftime a anunțat că își dorește un antrenor român la FC Botoșani, iar pe listă lui se află și Vasile Miriuță, pe care l-a descris drept „un motivator”.

Vasile Miriuță (55 de ani), liber de contract și analist TV în prezent, a antrenat ultima oară la Chindia Târgoviște, în Liga 2, în perioada august – noiembrie 2023, când a înregistrat 5 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri în 14 partide, potrivit sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *