Ce a pățit un botoșănean care și-a făcut milă de un om al străzii și i-a oferit mâncare. „Negru m-am făcut”

foto: arhiva

Un botoșănean și-a făcut milă de un om al străzii, în prima zi de Crăciun, și i-a oferit câte ceva din bunătățile pregătite pentru masa de sărbători. Bucuros că a putut să îl ajute, omul și-a văzut de treabă, dar ulterior, când s-a uitat pe geam, a rămas surprins când a văzut ce a făcut bărbatul cu mâncarea primită de pomană.

Totul s-a petrecut la Dorohoi, când botoșăneanul a mers să ducă gunoiul și a observat un bărbat care căuta în containere. L-a întrebat dacă îi este foame și ar vrea să mănânce ceva.

„Și a zis că da vrea. L-am luat cu mine: hai să îți dau ceva de mâncare, i-am dat o caserolă de sarmale cu carne, piftele călduțe, le-am încălzit la microunde, am zis, na, să mănânce omul, i-am pus o furculiță de unică folosință, i-am dat o pâine împletită mare, ambalată, prăjituri de casă, cozonac de casă, i-am făcut o plasă bună de mâncare. Îi dau: Crăciun fericit,  merci la fel. Intru în casă și il vad după 2 minute pe geam, avea doar pâinea în plasă. Am zis: ce naiba, a mancat tot așa repede.. Ma duc după el, ajung pe la garaje, în spate la Rodos, cum urci spre Barul Dorato și îl văd cum scoate pâinea din pungă, o rupe și o aruncă pe garaj. Negru m-am facut. Mi s-a făcut milă că l-am văzut, căuta în gunoi, i-am dat o mancare calda, el o arunca. Și bani îi dau mereu, îl iau cu mine la fast food, zi ce vrei sa mananci, ii dau, dar nu merită nimic asta, o jigodie de om”, a spus, revoltat, bărbatul.

Pățania sa a stârnit un val de reacții. Câțiva l-au criticat că a făcut public totul sau că i-a părut rău că i-a oferit mâncare, alții însă spun că au pățit același lucru.

Tragedie de Crăciun! O pensiune cu 22 de turiști în interior a fost cuprinsă de flăcări. Cel puțin trei morți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *