Croatul care s-a îndrăgostit de Botoșani: „M-am simțit ca acasă din prima zi. Doar că Botoșaniul era la capătul lumii!”

Marko Dugandzic (29 de ani) a scris o pagină importantă în istoria Rapidului, fiind golgeterul Ligii 1 din sezonul trecut. După un 2023 pe care-l nu va uita prea curând, croatul încheie anul cu un premiu individual, acordat în cadrul Anchetei Gazetei Sporturilor, fiind „Cel mai bun fotbalist străin”. Acesta dezvăluie într-un interviu pentru GSP.RO de ce a eșuat în Italia și cum a ajuns la FC Botoșani.

Potrivit sursei citate, când a venit în România era foarte sceptic.

„Așa e senzația în Europa, în Balcani. Oamenii care nu au fost în România nu prea au o părere bună despre țară. De asemenea, am văzut și unde este Botoșaniul… La capătul lumii! Ha, ha, ha! Eram foarte sceptic în legătură cu ce fac, unde mă duc. Aveam, din nou, niște oferte din Italia, dar, cum am zis, nu mi-a fost așa ușor acolo. Am vrut să încerc ceva nou”, a spus fotbalistul.

Spune însă că a fost primit foarte bine în orașul nostru și s-a simțit ca acasă.

„Încă din prima zi, la Botoșani a fost complet diferit față de cum mă așteptam. M-am simțit ca acasă din prima zi. Depinde și de oamenii din club, din oraș. M-am simțit foarte bine încă din prima mea zi în România. E a doua casă pentru mine, pentru că, oriunde aș fi mers, aveam o senzație plăcută. Suntem similari noi, croații, și toți cei din partea asta a Europei. A fost o decizie grea, cum am zis. Botoșaniul e foarte departe de casă. Acesta e fotbalul, am profitat de șansă și, în final, a fost foarte bine”, a spus, pentru sursa citată, Marko Dugandzic, atacant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *