Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Astfel, Școala Gimnazială nr.1 Hilișeu Horia a scos la concurs un post de îngrijitor cu jumătate de normă. Se cer studii gimnaziale sau medii; disponibilitate pentru program de lucru dimineață și după-amiază (4 ore/zi).

Dosarele de concurs se depun până pe 5 ianuarie, proba scrisă are loc pe 16 ianuarie iar interviul și proba practică pe 19 ianuarie.

Liceul Tehnologic „Petru Rareș„ Botoșani angajează paznic. Condiţii specifice de participare la concurs: atestat de agent de pază, studii medii de absolvite cu diplomă de absolvire, vechime necesară ocupării postului – minim 6 ani vechime în postul de paznic. Data limită de depunere a dosarelor este 10 ianuarie, proba scrisă are loc în data de 17 ianuarie iar interviul în data de 18 ianuarie.

Direcția Județeană de Statistică Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de Referent IA, pe perioadă determinată, pentru perioada 01 februarie 2024 până la data de 30 septembrie 2024, pentru realizarea Anchetei Structurale în Agricultură an de referință 2023, durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Termenul de depunere a dosarelor de înscriere este 12.01.2024. Proba scrisă este programată pe 18 ianuarie.

Școala Gimnazială nr.7 Botoșani a scos la concurs un post vacant temporar de paznic. Studii: absolvenţi ai învăţământului de 10 ani; atestat profesional, vechime în muncă minim 2 ani. Data limită de depunere a dosarelor este 12 ianuarie, pe 18 ianuarie are loc proba scrisă și interviul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *