Doi șoferi de BMW, din Botoșani, prinși drogați la volan. Vlad și Alex s-au ales cu dosare penale

Doi șoferi de BMW dintr-o comună din Botoșani au fost prinși drogați de la volan. Vlad, de 31 de ani, și Alexandru, de 37 de ani, ambii din comuna Lozna, au fost opriți de polițiștii din Gura Humorului, vineri, pe DN17.

Cei doi conduceau mașinile personale, dimineața, când polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului acționau în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi sancţionării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, precum şi pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule fiind sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În interiorul localităţii Bucşoaia, orașul Frasin, au oprit pentru control autoturismul, BMW X5XDrive, la volanul căruia a Vlad, de 31 de ani. Testat cu aparatul drugtest, rezultatul a fost  pozitiv la substanţa Methamphetamine (MET), respectiv negativ la celelalte substanţe, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanţe psihoactive.  Acesta nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Tot pentru control a fost oprit și Alexandru, de 37 de ani, aflat la volanului unui BMW Gran Turismo. Testat cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv la substanţa Benzodeazepine (BZO), respectiv negativ la celelalte substanţe, fiind condus și el la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanţe psihoactive.

El avea și o alcoolemie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi botoșăneni s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *