27 de șoferi au devenit pietoni în ultimele 24 de ore, la Botoșani. Polițiștii au dat amenzi de 70.000 lei

Peste 400 de polițiști au fost angrenați în activitățile preventive, fiind aplicate 162 de sancțiuni și reținute 27 de permise.

Având în vedere faptul că în această perioadă traficul este aglomerat pe majoritatea arterele rutiere din județ, polițiștii botoșăneni au acționat pentru siguranţa traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind folosite aparatele radar, aparatele etilotest şi aparatele drugtest, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani/

Astfel, in ultimele 24 de ore au fost legitimate și verificate 370 de persoane, fiind controlate peste 250 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei, majoritatea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier.

Totodată, au fost reținute 27 de permise de conducere, cele mai multe pentru conducere cu viteză peste limita legală și pentru conducere sub influența alcoolului și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Până în acest moment nu a fost înregistrat niciun accident cu victime omenești pe drumurile din județ. Polițiștii botoșăneni rămân în stradă și continuă activitățile de prevenire și în zilele următoare”, transmite IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *