FOTO Tragedie în prag de Crăciun! Un bărbat a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

O tragedie a avut loc vineri, aproape de sărbătorile Crăciunului. Un bărbat a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din localitatea Călinești, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința. Vecinii au observat flăcările și au sunat după ajutor.

La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucecea.

Aceștia au constatat că locuința ardea în totalitate. Întrucât existau informații că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, barbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi.

Cel mai probabil incendiul s-a produs după ce bărbatul a adormit în timp ce fuma.

One thought on “FOTO Tragedie în prag de Crăciun! Un bărbat a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

  1. Asa am patit si noi la Bucecea.Aceeasi defectiune, la caneaua de incendiu.Au pus afis, au oprit gazul si gata.Mentionez ca aceasta canea de incendiu este afara, inainte de intrarea in bloc.Nu este treaba locatarilor Aceasta firma stie doar sa incaseze facturi uriase, dar reparatiile la reteaua lor trebuie sa le suportam tot noi.Ne.am strans toti locatarii, am platit 3500 lei la o firma privata si am rezolvat.E normal? Poate ne spune si noua cineva care cunoaste legea, care sunt obligatiile Delgaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *