FOTO Două educatoare din Botoșani au creat un decor cu totul special pentru serbarea de sfârșit de an. Copiii, învățați de sărbătoarea Nașterii Domnului

În această perioadă sălile vuiesc de glasuri de copii care vestesc Nașterea Domnului, iar două educătoare din Botoșani au înlocuit decorul cu Moș Crăciun pentru serbarea de sfârșit de an, cu unul care simbolizează Nașterea Domnului.

„Doar privindu-le cum aranjează minuțios decorul pentru serbarea cu tematică „Nașterea Domnului”, îți dai seama că lângă ele copilul tău,  al meu… găsește brațe primitoare și pline de dragoste, deprinderi și comportamente, pe care să le poată duce cu ușurință dincolo de ușa grădiniței, în familie și chiar în comunitatea locală. Să fii un astfel de profesor, implică mult curaj, o pregătire aparte și o perfecționare continuă”, povestește o mămică.

Bantuș Irina și Petieanu Ionela activează în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr.22 Botoșani, dar duc învățături bune și în mediul educațional privat. Au urmat atât Facultatea de Stiințe ale Educației cât și Facultatea de Psihopedagogie specială. Așa cum spun chiar ele, un profesor bun se menține el însuși la standarde înalte, astfel că au finalizat de curând și un master în logopedie.

Poate acestea sunt și secretele reușitei în calitatea de dascăl, pe lângă pregătirea intensă și determinarea pe care au avut-o pentru a reuși, cel mai mult ne-a impresionat echipa pe care o fac, cum spun chiar ele „purtăm în bagaje sute de povești cu tâlcuri, sensuri, concluzii, dar mai cu seamă avem sute de cămăruțe pentru inimi de copii””, mărturisește o mămică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *