FOTO! Polițiștii, jandarmii și polițiștii de frontieră au verificat mai multe case și Piața centrală din Dorohoi

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, nr. 5 Mihăileni, nr. 6 Pomârla, precum  și a jandarmilor și polițiștilor de frontieră au organizat, pe 19 decembrie, o razie pentru verificarea respectării prevederilor legale, privind domiciliul sau reședința persoanelor și pentru identificarea celor care se sustrag cercetărilor în cauzele penale sau mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

Totodată, activitățile s-au extins și în zona Pieței centrale din municipiul Dorohoi, fiind verificat modul de respectare a legislației privind comerțul cu bunuri specifice acestei perioade.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 150 de persoane și au fost controlate 30 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.000 de lei și au fost confiscate aproximativ 120 de articole pirotehnice, deținute în vederea comercializării, fără respectarea prevederilor legale, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *