Accident pe strada Calea Națională provocat de un botoșănean băut. A intrat cu mașina într-un scuar

Un botoșănean s-a urcat băut la volan și a provocat un accident. La data de 19 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au identificat pe Calea Națională, un autoturism care prezenta avarii, la volanul căruia se afla un bărbat, de 40 de ani, din comuna Mihai Eminescu.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Națională, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în impact cu scuarul destinat traversării pietonilor de pe suprafața părții carosabile.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

FOTO Accident grav, astăzi, pe un drum din județul Botoșani. Două persoane au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *