FOTO! Moș Crăciun în uniformă de frontieră. Daruri de la polițiștii de frontieră botoșăneni pentru copii din familii vulnerabile

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns pozitiv şi în acest an iniţiativei lansate de către colega lor, Adelina Carcea – „pictoriţa” de la Poliţia de Frontieră, cu scopul de a colecta daruri pentru copiii înscrişi în Asociaţia „Luisa Maria” din Darabani.

De peste 4 ani, membrii asociaţiei au un loc aparte în sufletul poliţiştilor de frontieră botoşăneni, care au „adoptat” copiii de la Luisa Maria. Poliţiştii de frontieră se transformă în ajutoare ale Moşului şi ajung, negreșit, cu un dar la fiecare copil care face parte din asociaţie. Anul acesta, pentru a veni în sprijinul copiilor şi familiilor acestora, poliţiştii de frontieră, prin contribuţie benevolă, au donat haine, încălţăminte, rechizite şi jucării, iar toate donaţiile au ajuns la Darabani în cursul zilei de marţi, 19 decembrie.

Polițiştii de frontieră au convingerea că fiind alături de comunitate și în special de persoanele vulnerabile, vor contribui la crearea unui viitor mai bun pentru copii. Sperăm ca darurile noastre să le aducă un zâmbet pe chip şi sărbătorile să fie mai fericite, se arată într-o informare a Poliției de Frontieră Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *