Top 5 cadouri de Crăciun creative, surprinzătoare și accesibile

Cauți idei de cadouri pentru Crăciun? În fiecare sezon de sărbători, lista cu cadouri pentru cei dragi poate deveni o provocare pentru tine, mai ales dacă nu ai idei. Un cadou pentru mama, unul pentru tata, altul pentru soț sau soție. Pentru bunici, colegi de muncă și pentru cea mai bună prietenă. Lista crește iar bugetul tău e limitat. Cum alegi cel mai bun cadou când ai la îndemână atât de multe opțiuni? Ți-am pregătit mai jos câteva idei incredibile de cadouri la prețuri accesibile.

Iată 5 idei de cadouri ingenioase pe care să le pui sub pomul de Crăciun:

  1. Gift card

Dacă destinatarului îi plac parfumurile sau produsele de îngrijire personală, un card cadou de la Sephora, Douglas sau alt magazin de cosmetice îi va aduce multă bucurie. Gift cardurile pentru achiziționare de articole vestimentare sunt la fel de apreciate. De obicei aceste carduri au o mare perioadă de valabilitate, deci pot fi folosite oricând. Și sunt perfecte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Stabilește ce valoare vrei să aibă cardul și surprinde-i pe cei dragi!

  1. Uscător de păr

Înainte de achiziționarea oricărui cadou, trebuie să te gândești la nevoile persoanei pe care vrei să o surprinzi. Fiecare femeie și dorește un păr sănătos, care să arate bine în orice moment. Pentru aceasta, are nevoie de un uscător de păr de calitate, cu diferite accesorii și funcții care îi permit să-și aranjeze părul așa cum dorește. Dacă știi că își dorește un produs inovator, de ultimă generație, oferă-i un uscător de păr Dyson de pe altex.ro, care are diferite combinații de uscare și simulează uscarea natural a părului.

  1. Un nou software sau un gadget

Dacă una dintre persoanele de pe lista ta de cadouri pentru Crăciun este pasionată de tehnologie sau lucrează în domeniul IT, va aprecia un nou software conceput pentru a-i ușura munca. De exemplu, un smart software este ideal pentru planning, optimizare, inventor sau management. Dacă dispui de un buget mai generos, poți oferi un gadget de ultimă generație, precum un telefon nou, un laptop sau un smartwatch inteligent. 

  1. Curs de dezvoltare personală sau profesională

Cel mai bun cadou pentru cineva drag este un curs de dezvoltare personală sau profesională. Pe lângă faptul că oferă noi perspective, ajută la dobândirea unor noi aptitudini sau abilități pe care titularul cursului le poate folosi ca să-și faciliteze task-urile de la job sau pentru a profita de noi oportunități. 

  1. Abonament wellness

Foarte apreciate și dorite în ultima perioadă, abonamentele wellness reprezintă o opțiune grozavă de cadou pentru Crăciun. În general, ele pot fi personalizate în funcție de preferințe. Fie că e vorba de un abonament cu acces la un bazin de înot, sala de fitness, fie că vorbim de accesul la SPA, cu diferite tipuri de sauna, aceste abonamente wellness sunt apreciate datorită beneficiilor oferite utilizatorilor.  

Crăciunul este o sărbătoare specială în care ai ocazia să celebrezi alături de cei dragi cele mai prețioase momente. Fiecare cadou oferit are menirea de a aduce zâmbete sincere și multă bucurie. Ține cont de sfaturile de mai sus și alege cadoul perfect, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție și de preferințele destinatarilor.         

Sursă foto: pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *