Descoperire macabră! Femei găsită moartă la marginea unei poienițe din apropierea Botoșaniului

O femeie a fost găsită moartă, luni, la marginea unei poienițe din apropierea Botoșaniului. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care trecea prin zonă cu oile.

Acesta a sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului au ajuns atât cadrele medicale, cât şi poliţiştii. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru salvarea botoşănencei, a cărei identitate nu a fost stabilită și datorită faptului că fața acesteia era mâncată de animale sălbatice.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aşa cum prevede procedura.

Apelul a fost efectuat de un bărbat, din Botoșani, care a observat femeia întină pe sol. Are aproximativ 60 de ani și nu prezenta urme de violență la nivelul corpului. Urmează să fie efectuată autopsia pentru a stabili cauza decesului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

”Carmangeria familiei tale”, deschisă la Botoșani, aduce pe mesele clienților produse 100% naturale. Carnea provine din fermele locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *