Primăria municipiului Botoșani se împrumută cu 120 milioane lei. Ce bancă a fost declarată câștigătoare

Primăria municipiului Botoșani va lua un credit de 120 milioane lei pentru finanțarea unor obiective de investiții de interes local. Pentru atragerea acestei sume a fost derulată procedura de achiziție publică a serviciilor de creditare bancară în urma căreia oferta înaintată de Banca Export Import a României -EximBank SA a fost declarată câștigătoare, în baza negocierii desfășurate pe baza procedurii proprii.

Dobânda va fi de 1,75% pe an, cu o perioadă de creditare de 10 ani.

Potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani, banii vor fi folosiți pentru investiții precum reabilitarea și modernizarea unor grădinițe, amenajarea versantului Pacea, înființarea unor terenuri de joacă, pentru reabilitarea sistemului de termoficare urbană, renovarea energetică a unor clădiri publice, pentru realizarea de insule ecologice digitalizate, modernizarea transportului public, construire de locuințe pentru tineri, pentru reabilitarea și modernizarea unor străzi.

”Carmangeria familiei tale”, deschisă la Botoșani, aduce pe mesele clienților produse 100% naturale. Carnea provine din fermele locale

One thought on “Primăria municipiului Botoșani se împrumută cu 120 milioane lei. Ce bancă a fost declarată câștigătoare

  1. Imprumutam mult pentru ca nu dam noi banii inapoi. Vrem sa ramanem cu mari realizari, vrem comisioane. Sistemul termoenergetic, versantul pacea investitii inutile care functioneaza cu subventii de la primarie. Vor fi alti primari, alti consilieri locali care vor trebui sa se gandeasca cum vor inapoia banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *