Două autoturisme în care se aflau mai mulți tineri, trase pe dreapta. Ce au găsit polițiștii în lenjeria intimă a unui tânăr și asupra altor doi

Polițiștii botoșăneni au depistat trei tineri care aveau asupra lor droguri de mare risc. La data de 16 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Birou Rutier, au oprit pentru control pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism în care se aflau 5 tineri.

În urma verificărilor efectuate și a controlului corporal, asupra unuia dintre ocupanți, au fost găsite trei foițe din staniol ce conțin o substanță vegetală de culoare brun sub formă de muguri, care au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Birou Rutier, au oprit pentru control pe Bulevardul Mihai Eminescu,un autoturism în care se aflau 5 tineri.

În urma verificărilor efectuate și a controlului corporal, asupra unuia dintre ocupanți, a fost găsită o foiță din staniol ce conține o substanță vegetală de culoare brun sub formă de muguri, în timp ce, asupra altuia, a fost găsit, în lenjeria intimă, un pliculeț autosigilant din material plastic, transparent, ce conține o substanță pulverulentă de culoare albă, toate fiind ridicate de polițiști.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept” și „deținerea de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept”, transmite sursa citată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *