Zarvă mare într-un apartament din Botoșani, iar vecinii au chemat polițiștii. Când au intrat în apartament au rămas muți de uimire

Zarvă mare, într-un apartament din municipiul Botoșani. Vecinii dintr-un bloc de pe strada Bucovina, nr.17, au chemat polițiștii locali, duminică noapte, după ce proprietara nu răspundea la ușă, iar din interior se auzea o muzică care răsuna în tot blocul. Surpriză, însă, în apartament… nu era nimeni.

„La fața locului polițiștii locali au constatat că cele sesizate se confirmă dar nu a deschis nimeni ușa apartamentului pentru a se dispune măsuri conform prevederilor legale. Polițiștii locali au făcut verificări și au aflat că o altă vecină din scară ar avea cheia apartamentului, care în prezența polițiștilor locali a deschis ușa apartamentului. În interior funcționa un șemineu electric, un televizor la care volumul era dat la maxim, în baie era un radio dat la maxim și o lumânare aprinsă, dar proprietarul nu era acasă”, precizează polițiștii locali.

Din aceste motive polițiștii locali au extins verificările și s-au deplasat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, unde au aflat că în dimineața zilei de duminică, proprietara apartamentului a fost internată pe secția de psihiatrie a spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *