FOTO Șoferul care a răsturnat cu mașina mocănița a rămas fără permis de conducere

Șoferul care a răsturnat cu mașina mocănița a rămas fără permis de conducere. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din județul Suceava, care conducea un autoturism înmatriculat în Botoșani. Accidentul a avut loc duminică dimineață. Trenul turistic era condus de mecanicul de locomotivă de 53 ani din comuna Moldovița și a acroșat un autoturism care iesea dintr-o curte.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. In mocanita erau aproximativ 20 de turisti, care nu au suferit leziuni.

Atat mecanicul de locomotivă cât și conducătorul autoturismului au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din primele verificări, vinovat de producerea incidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere, acesta fiind sancționat contravențional și dispunându-se suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Pe drumul județean adiacent polițiștii SPR 14 Vama si Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc au fluidizat circulația pana la momentul repunerii locomotivei pe sine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *