Probleme la frontieră pentru doi parlamentari din Botoșani, care s-au prezentat într-o mașină furată: Am crezut că este o farsă

Parlamentarii de Botoșani, Dan Șlincu și Marius Budăi, au fost opriți la frontieră, când se întorceau de la un eveniment din Chișinău, după ce s-a constatat că mașina în care se aflau era furată.  Este vorba despre un Audi fabricat în 2009, care figura ca fiind furat din Belgia.

Potrivit Poliției de Frontieră, sâmbătă,16 decembrie 2023, în jurul orei 20:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat la verificările de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Audi A 6, înmatriculat în România.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Belgia la data de 05 ianuarie 2016. În autoturism se aflau doi cetățeni români, mașina fiind înmatriculată pe numele unuia dintre aceștia, în anul 2015”, precizează sursa citată.

În cauză a fost dispusă indisponibilizarea autoturismului, cercetările fiind continuate pentru clarificarea situației, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *