La loc comanda! Valeriu Iftime vrea să o scoată pe Botoşani din criză cu un fost jucător de la FCSB. ”Este adevărat”

FC Botoşani traversează cea mai delicată perioadă din ultimul deceniu, iar Valeriu Iftime simte fiorul retrogradării. Roş-alb-albaştrii sunt singura echipă din istoria Ligii 1 care nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele 20 de etape de campionat, iar mulţii dintre fanii moldoveni împăcat deja cu gândul că echipa lor favorită nu va mai evolua pe prima scenă din sezonul viitor. Cu toate acestea, finanţatorul Botoşaniului încă speră la o salvare miraculoasă şi a pus ochii de doi jucători ce au mai îmbrăcat în trecut tricoul echipei sale.

Iftime vrea să se salveze cu doi jucători de play-off: Miron şi Piţian sunt aşteptaţi să revină la Botoşani

În această etapă, FC Botoşani va primi vizita lui Dinamo, în ”derby-ul” ultimelor două clasate din campionat. Înaintea partidei, finanţatorul moldovenilor a dezvăluit că şi-ar dori să îi readucă la echipă pe Andrei Miron şi Andrei Piţian, jucători care au pierdut contactul cu primul 11 al Universităţii Cluj.

Andrei Miron (ex. FCSB) a fost tras pe linie moartă de Neluţu Sabău după înfrângerea ”Şepcilor Roşii” cu FC Voluntari de la începutul lunii noiembrie şi nu a mai bifat niciun minut în ultimele cinci jocuri. Piţian a adunat doar şase meciuri în acest sezon, iar şansele ca fostul fotbalist al Chindiei să continue şi din vară la Cluj sunt minime.

„Sunt multe discuţii în această perioadă. Este adevărat, eu îl vreau pe Miron, dar n-am discutat cu el. Am nevoie de el, pentru că îmi pleacă Pius de la Botoşani. Depinde şi de ce îmi spun cei din club”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Partida dintre FC Botoşani şi Dinamo este programată luni, pe 18 decembrie, de la 20:00, potrivit orangesport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *