FOTO Casa unui botoșănean, răscolită cu mascații. Un bărbat, reținut de polițiști

Casa unui botoșănean a fost răscolită cu mascații. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Flămânzi, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic au pus în aplicare, vineri, un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Câmpeni, comuna Prăjeni, la o persoană suspectă că, în cursul anilor 2022 -2023, a dat sume de bani ca împrumut mai multor persoane de la care a perceput dobânzi în procent de aproximativ 30% din suma împrumutată.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani în euro și lei, un telefon mobil și înscrisuri. Botoșăneanul a fost reținut de polițiști.

”După administrarea probelor, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Botoșani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „camătă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 351 Cod penal, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Cum funcționa rețeaua mitei la angajarea în Spitalul Județean de Urgență Botoșani: candidatul trebuia să treacă de proba scrisă cu cel puțin nota 7. Mita pentru un post cumpărat a crescut în ultimii trei ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *