Polițiștii, acțiune pe drumurile publice în comunele limitrofe municipiului Botoșani

Acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi respectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice în comunele limitrofe municipiului Botoșani.

La data de 14.decembrie.ac, în intervalul orar 14:00-18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Botoșani, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani, au desfășurat, în zona de competență, o acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi respectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 50 de persoane, au fost verificate peste 20 de autovehicule și au fost efectuate peste 10  testări cu aparatul etilotest.

În  urma neregulilor constatateau fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei și reținute 4 permise de conducere, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Judetean.

Cum funcționa rețeaua mitei la angajarea în Spitalul Județean de Urgență Botoșani: candidatul trebuia să treacă de proba scrisă cu cel puțin nota 7. Mita pentru un post cumpărat a crescut în ultimii trei ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *