Ample acțiuni ale polițiștilor la Dorohoi și Flămânzi. Zeci de mașini trase pe dreapta

Polițiștii au desfăsurat acțiuni de prevenire și combatere a infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în municipiul Dorohoi și orașul Flămânzi, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Botoșani.

La data de 14.decembrie.ac, în intervalul orar 09:00-12:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei din cadrul secțiilor de poliție arondate și jandarmi din cadrul Detașamentului de jandarmi Dorohoi, au desfășurat o acțiune în municipiu pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 50 de persoane și verificate peste 20 de autovehicule, iar în  urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.500 de lei.

În aceeasi zi, în intervalul orar 09:00-13:00, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi, împreună cu cei din cadrul secției arondate au acționat pe raza orașului Flamanzi   pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 50 de persoane, verificate peste 20 de autovehicule și efectuate peste 10 testări cu aparatul etilotest.

Totodată, pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei și reținute 4 permise de conducere, transmite IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *