FOTO Tragedie! Botoșănean accidentat mortal de o mașină condusă de un șofer băut

Un botoșănean a fost accidentat mortal de o mașină condusă de un șofer băut. Nenorocirea a avut loc joi seară, pe raza localității sucevene Horodnic de Sus. Botoșăneanul circula pe marginea drumului, împingând o roabă, iar un șofer din Horodnic de Sus, județul Suceava, a dat cu mașina peste el.

Gheorghe C. conducea autoturismul Honda pe DC 45, pe raza comunei Horodnic de Sus, din direcția de deplasare dinspre comuna Voitinel, către municipiul Rădăuți, județul Suceava. La un moment dat el l-a lovit pe botoșăneanul Constantin R., de 59 de ani, din comuna Șendriceni, județul Botoșani, care avea aceeași direcție de deplasare și care se deplasa pe partea dreapta a drumului comunal, împingând o roabă.

După impact, șoferul și-a continuat deplasarea pe o distanță de aproximativ 400 de metri, oprind autoturismul pe un drum comunal care face accesul la locuința sa de domiciliu, după care s-a întors pe jos la locul accidentului. Botoșăneanul a murit pe loc. Testat cu aparatul etilotest, șoferul avea o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *