Botoșăneanca Viviana Sposub, accident de mașină și alte momente terifiante în timpul șederii sale în SUA: Experiența de acolo m-a învățat cât de frumoasă este România

Foto RomaniaTV

Viviana Sposub a dezvăluit recent că a avut parte de momente terifiante în timpul șederii sale în SUA, unde a trăit visul american alături de fostul ei partener, George Burcea. Printre aceste experiențe se numără un accident de mașină, precum şi alte peripeții neplăcute.

Viviana Sposub, accident de maşină în Los Angeles. Chiar dacă relația sa cu George Burcea s-a încheiat în acest an, Viviana Sposub a avut oportunitatea să experimenteze viața în America pentru câteva luni, această perioadă nefiind lipsită de provocări și evenimente neplăcute.

Viviana Sposub a dezvăluit că i-au fost furate telefoanele, dar și că a fost implicată într-un accident de mașină în Los Angeles. Cu toate acestea, chiar și în ciuda acestor întâmplări, vedeta a menționat că s-a simțit bine în America și că această experiență i-a adus o mai mare apreciere pentru siguranța din România.

„E mai ceva ca în filme! Nu am mai povestit nimănui despre experiența din America. În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine. Experiența de acolo m-a învățat cât de frumoasă este România și cât de safe este. Te simți în siguranță, femeie fiind, cel puțin, comparând, dar cu siguranță sunt și aici tot felul de situații, oricum, aici mă simt cel mai în siguranță”, a declarat Viviana Sposub pentru playtech.ro.

Viviana Sposub a subliniat că în ciuda experiențelor neplăcute, America a reprezentat pentru ea o experiență „wow” și unică. Ea şi-a exprimat dorința de a se muta definitiv în SUA, însă, din păcate, viza actuală îi permite doar vizite temporare.

„Anul trecut, de exemplu, de Revelion am fost chiar în Time Square, chiar în centrul acțiunii, și a fost o experiență de neuitat. Aș vrea să mă mut! Mi-ar plăcea să rămân acolo mai mult, dar, deocamdată, viza nu îmi permite. Pot doar să mă duc și să mă întorc și tot așa!”, a mai dezvăluit Viviana Sposub, potrivit Romania TV care citeaza playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *