FOTO Elev din Botoșani rănit grav într-un accident rutier. Concert caritabil organizat de prieteni pentru a strânge banii necesari pentru recuperarea lui Marian

Un elev din județul Botoșani a fost rănit grav în urma unui accident rutier care s-a petrecut pe 28 octombrie, pe drumul care leagă Darabaniul de Eșanca. Acum, Marian Bejinariu, elev în clasa a XI-a, are nevoie de recuperare medicală. Din păcate, acesta este foarte costisitor, iar familia nu are posibilitatea financiară pentru tratamentul de recuperare.

Comunitatea locală se mobilizează într-un gest de solidaritate pentru a-l susține pe Marian Bejinariu. Duminică, 17 decembrie, ora 18:00, va avea loc un Concert Caritabil la Casa de Cultură Darabani. Scopul principal al acestui eveniment este acela de a strânge fonduri esențiale pentru a ajuta la acoperirea costurilor intervențiilor medicale necesare lui Marian.

Toate donațiile și încasările din vânzarea biletelor vor fi integral direcționate către familia lui, în încercarea de a le ușura povara financiară și a asigura tratamentul de care tânărul are nevoie.

Cei care vor să ajute și să facă donații pentru acest tânăr au la dispoziție contul bancar al mamei acestuia, Silvia Bejinariu:  Iban: RO59CECEB00008RON2205619.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *