O mamă din Botoșani își strigă durerea. Fiul ei, Cristi, are nevoie de ajutor. „Mă aflu într-o situație disperată”

O mamă din județul Botoșani își strigă durerea. Angela Buznic cere sprijinul semenilor pentru că singură nu își mai poate ajuta copilul. Fiul ei, Cristi, de 24 de ani, are nevoie de un tratament de recuperare extrem de costisitor după ce a avut o fractură de coloană. A fost operat în Olanda, dar medicii i-au spus că tânărul va trebui să urmeze ani de recuperare.

„Mă aflu într-o situație disperată”, spune cu lacrimi în ochi femeia.

Cristi se află la o clinică de recuperare din București, iar o dată la două săptămâni părinții merg să îl viziteze. Abia se descurcă financiar. Au strâns cureaua cât au putut de mult ca să aibă cu ce să își ajute fiul, dar cum unicul venit este cel al femeii, dintr-un salariu de vânzătoare, le este foarte greu.

Cum s-a produs nenorocirea

Nefericitul incident a avut loc în Olanda, în luna iunie a acestui an. Cristi lucra acolo, iar în ziua respectivă a mers la o piscină. Nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple. La un moment dat, însă, botoșăneanul a sărit în piscină și și-a fracturat coloana. Au urmat luni întregi de chin. Doar tratamentul de recuperare, pentru o singură lună, este de 6.000 de euro, o sumă uriașă pentru familia sa. De la angajatorul său din Olanda primește în fiecare lună câte o mie de euro, însă banii sunt extrem de puțini în comparație cu prețul pe care trebuie să îl plătească la clinica respectivă. Iar de tratamentul de recuperare va fi nevoie cel puțin doi ani, potrivit medicilor.

Tocmai de aceea, mama acestuia și-a luat inima în dinți și a cerut ajutor. Este o femeie cu mare credință în Dumnezeu și speră că Cel de Sus îi va ajuta fiul prin oameni cu suflet mare.

Ne descurcăm foarte greu. Ce să facem? Pentru copii facem orice, de asta am cerut ajutor. Noi avem aproape 6.000 de euro de dat pe lună. La noi e o durere imensă. Facem orice ca să îl ținem să facă recuperare, măcar să se poată descurca singur, cât este posibil. Îi spun să fie puternic că Dumnezeu e mare. Ce să facem.. când trecem printr-o durere nu știm în altă parte unde să apucăm”, ne-a mărturisit cu vocea tremurândă de durere, mama lui Cristi.

Cei care vor să îl ajute pe Cristi pot face donații în conturile de mai jos. De asemenea, cei care vor să ofere ajutorul personal, pot lua legătura cu mama lui Cristi la numărul de telefon 0754763877.

Titular Cont:Bunzic Mihai

IBAN euro: RO19BRDE070SV48919740700

IBAN lei: RO19BRDE070SV45426770700

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *