FOTO Ambulanță din Botoșani, implicată într-un accident rutier

foto: antena3 CNN

O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost implicat într-un accident rutier pe drumul ce leagă județele Botoșani de Iași. Ambulanța transporta un pacient în regim de urgență. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în zona localității Plugari. O ambulanță cu asistent de la Botoșani transporta un pacient în regim de urgență la un spital din centrul universitar, scrie Antena3 CNN.

În localitatea Plugari, însă, echipajul medical a fost nevoit să își oprească misiunea.

Din primele cercetări ale polițiștilor ajunși la fața locului, se pare că un autoturism Volkswagen Passat a ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate de trecere autosanitarei aflate în misiune.

În urma impactului violent ambulanța a fost avariată în partea din față, în timp ce autoturismul Volkswagen a fost lovit în partea din stânga spate și rotit la 180 de grade pe șosea.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă autosanitara nu și-a mai putut continua drumul către Iași cu pacientul aflat pe targă.Un alt echipaj medical de la Botoșani a fost trimis în localitatea Plugari de unde a preluat pacientul și a continuat drumul către spitalul universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *