FOTO Angajații de la Spitalul Județean, la a 16-a zi de proteste. Amenință cu greva generală: Ajunge cu nedreptatea!

Angajații TESA din cadrul Spitalului Județean Botoșani au intrat în a 16-a zi de proteste. Revoltați de inechitățile salariale, aceștia amenință cu greva generală, ceea ce ar duce la blocarea activității în sistemul sanitar, dar și a plății salariilor care urmează să fie făcută în decembrie.

Zeci de angajații ai celei mai mari unități spitalicești din Botoșani au ieșit și luni în fața Spitalului Județean.

„În spital cine muncește să asigure salarii, acte, achiziții, condiții de cazare, întreținere? Personalul TESA”,  „De ce nu țineți cont și de noi?”, „Mereu sacrificați, niciodată respectați”, „Nu toți bugetarii au salarii nesimțite”, „Ajunge cu nedreptatea”, „Egalizarea salarizării și eliminarea discriminării”, „La muncă egală, salarii egale”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le transmis angajații din cadrul TESA.

„În funcție de ceea ce se va obține în urma discuțiilor (n.r. la Guvern), dacă așteptările membrilor vor fi mulțumitoare vom vedea ce vom face. Dacă nu, continuăm cu acțiunile sindicale de mai mare amploare, asta însemnând grevă generală, protest la București”, a declarat liderul Sanitas Botoșani, Lia Temciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *